Andreea Marin a izbucnit in lacrimi de bucurie. Ce motive i-a dat fiica ei:

Celebra prezentatoare TV, Andreea Marin indeamna mereu oameni sa pretuiasca viata dar si sa se bucure de aceasta la o capacitate maxima! La randul ei, prezentatoarea are toate motivele ca sa fie fericite. La premierea de la scoala, fiica i-a pregatit o surpriza de proportii, iar Andreei Marin i-au dat lacrimile! Vedeta a publicat un mesaj pe retelele de socializare prin care a povestit ce bucurie i-a facut fiica ei la finalizarea anului scolar. Fiica Andreei Marin a fost premiata si a primit o coronita, iar mama ei s-a umplut de bucurie.

„Parcurgi orasul aglomerat cu inima stransa ca nu vei ajunge la timp, intri in sala abia respirand de atata graba, o cauti cu privirea, apoi iti vezi copilul urcand pe scena cu zambetul inflorind pe chip, de bucurie ca ai reusit… Iar dascalul se apropie si iti sopteste: „ne-a rugat sa nu incepem cumva fara mami, ca ea nu incepe inainte sa ajungeti, ne-a spus ca pentru dvs. a pregatit proiectul-surpriza de sfarsit de an…”

Momentul acela cand realizezi ca timpul a trecut, ca poate face lucruri mari in taina, singurica, doar sa te surprinda, si te simti iubita, pretuita cu adevarat… Clipa aceea de mandrie cand ii vezi coronita asezata pe cap… Azi am avut lacrimi. De bucurie, fara margini. A fost ziua noastra, suflet langa suflet. Ea e coronita mea. O aura violet”, a scris Andreea Marin.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.ARTICOL ORIGINAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*