Prahova: Restricţia de trafic de pe DN 1A, menţinută pentru vehiculele de peste 10 tone
 Prahova: Restricţia de trafic de pe DN 1A, menţinută pentru vehiculele de peste 10 tone - Image
Prahova: Restricţia de trafic de pe DN 1A, menţinută pentru vehiculele de peste 10 tone

Restricţia de trafic impusă pe DN 1A se menţine pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de zece tone, un filtru fiind instituit în zona Vălenii de Munte, a anunţat, joi dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Marian Popescu.

Potrivit acestuia, se menţin în continuare filtrul rutier care a fost instituit pe DN 1, la Nistoreşti, şi restricţia de trafic pentru vehiculele de peste 7,5 tone.

Popescu a precizat că pe zona Comarnic-Sinaia asfaltul este curat, în zona Buşteni este un strat de aproximativ un centimetru de zăpadă pe carosabil, iar de la Azuga spre Braşov încă ninge viscolit, însă ninsoarea a mai scăzut în intensitate, stratul depus fiind de 2 cm.

De asemenea, la Azuga nu mai este coloană, ci se circulă, a precizat sursa citată.

Aproximativ 130 de tiruri şi camioane au fost oprite, în noaptea de miercuri spre joi, pe DN 1, la Nistoreşti, din cauza vremii nefavorabile, iar la Azuga, din cauza unui autotren care a derapat în judeţul Braşov, aproximativ 80 de astfel de autovehicule au fost oprite de poliţişti în cursul nopţii. AGERPRES/(AS – autor: Anamaria Toma, editor: Nona Jalbă, editor online: Gabriela Badea)

US24 NEWS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here